Klassiska järpar görs här med kycklingfärs och pesto och skapar en ny form av smakupplevelse. Men tillbehören är desamma såklart, klassisk kokt potatis samt pressgurka som du snabbt lagar själv genom att göra en lag av socker, vinäger och salt. Superenkelt och smarrigt!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
18 2020
Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från laktos. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri pesto.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Helen
4/29/2020Det var någonting nytt och kul att prova på! Lite för lite sås men kan rekommendera den !! Det passar bra för alla.