Kycklinggryta med tomat och blomkål är ett trevligt vardagsrecept som kan avnjutas vilken dag som helst i veckan. Grytan är smaksatt med lök, curry och ingefära och serveras med nykokt ris, svalkande matyoghurt samt lite finhackad gräslök, som strös över.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2014
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det blir ju ingen sås för grytan att sjuda i. Vart kommer den röda såsen på bilden ifrån?
Frida
2018-05-25Hej Frida! Det är vätska med i burken med de konserverade körsbärstomaterna :). Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-05-28Okej vardagsrätt men kommer nog inte göra igen...
Sara
2018-04-16