En krämig kycklinggryta med champinjoner och oliver som smaksätts med bland annat rosmarin, lök och växtbaserad matlagningsgrädde blir härligt len och smakrik. Ät sedan grytan tillsammans med nykokt potatis och sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2023
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri havregrädde.
Receptet har uppdaterats april 2022.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott och enkelt!
Anna
2022-12-07Supergod! Passar allas smaker i vår familj. Vi föredrar att äta kycklinggrytan med ris.
Liliana
2022-09-20Ingen höjdare.
Emma
2021-11-30