En himmelsk rätt av kycklingfilé med äpple- och curryröra. Den spännande röran tillreds av ingredienser som tärnat äpple och lök som fräses tillsammans med curryn, en perfekt kombination av smaker. När fräset svalnat blandas det med gräddfil och blir ett perfekt tillbehör till kycklingen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2015
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
En rätt där curryröran lyfte hela rätten,
Eva
2015-06-03Gott och enkelt. Vi tyckte currysåsen vart för stark men vi använde bara mera gräddfil, sen räckte inte en halv påse broccoli. Barnen valde färdig mangorajasås istället för currysås.
Maria
2015-05-31