Kebabspett i pitabröd med rostad paprika och auberginedip

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
2
Kebabspett i pitabröd med rostad paprika och auberginedip

Fullständig måltid i ett bröd! Nöt- eller lammfärskebab kryddad med paprika, curry och vitlök. Kebabspetten serveras med smaklig auberginedip i pitabröd. Dipen kan även användas till grönsaksstavar.

Kebabspett i pitabröd med rostad paprika och auberginedip

Ingredienser

4 portioner
1 aubergine
4 msk olivolja
6 paprikor
600 g nöt eller lammfärs
2 klyftor vitlök
2 tsk paprikapulver
2 tsk curry
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl matyoghurt
pitabröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Gott men hade behövt mer krydda!

Joline

2019-04-03

var gott då mina tvillingar njöt av den måltiden!!

Marianne

2007-10-11

Testa liknande recept

Grillad aubergine med grekisk sallad och tzatziki
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Auberginespett med rårissallad
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddiga färsspett med citronmarinerad aubergine
Betyg 3.3 av 5.
97 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lammkebab i pita med rödbetor och getost
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammspett i pita med krispig ärtdipp
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammfärsspett med libanesisk grönsaksgryta
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 60 min att tillaga