Asieninspirerad kycklingrätt som får smaklökarna att vattnas. Kycklingen får smak av en glaze kryddad med chili ancho mulato, ingefära och vitlök. Serveras med sesammajonnäs och härligt grönsaksfräs.
Fri från gluten.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Näringsvärdet är beräknat per portion, med rapsolja, majonnäs 80% fett samt garnering.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helena
2020-05-30Toppen! Bytte ut en del av majonnäsen till creme fraiche. Det blev bra.
Oscar
2020-05-29Det stavas Choi inte soi
Redaktionen ICAse
2020-05-29Hej Oscar! Tack för din kommentar och du har helt rätt. Vi har nu ändrat stavningen på pak choi. Hälsningar Elina