Kycklingfilé med apelsin och chili

Laga kycklingfilé med apelsin och chili! Genom att bryna kycklingen först och sedan steka den i ugnen blir den perfekt saftig och tillagad.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2021

Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:03:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi766 KJ / 182 kCal
Fett8.2 g
Salt1.1 g
Kolhydrater1 g
Protein26.2 g
Kommentarer
9 stReceptet kom upp när jag sökte på AIRFRYER !? Det finns inget i receptet som säger nåt om AF. Annars är det säkert ett bra recept.
Marianne
Vad är det för näringsvärden för denna rätt?
Hanna
Hej Hanna! Nu har jag beräknat det här receptet. Näringsvärdet är inlagd per portion. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Vad ska man göra med vitlöks, chili och apelsiskalsblandningen ??
Ann-charlotte
Hej Ann-Charlotte! Den ska på kycklingen i steg 3. Benämns som smöret. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Testat detta och det blev jättegott. Grädde i skyn är ett måste
Christina
Tillsatte lite grädde i skyn - jättegod sås!
Anna
Frisk och fräsch smak! Tog vad jag hade hemma= bytte till chili- och vitlökspulver istället, samt pressade ut saften ur den rivna apelsinen över filéerna innan jag bredde över smöret.
Pernilla
Saftig och god .
Shahzad
Tillsätt gärna saften av 1/2 apelsin.
Ann
Enkelt, gott men lite starkt. Lagom med 1/2 chili om man intervall ha det riktigt starkt.
Anna-cari