Kycklingsoppa är en värmande och underbart god, matig soppa! Här är ett lättlagat recept på kycklingsoppa där vi också tillsätter ris samt citron för en fräsch smak.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2021
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott, kan varmt rekommendera. Men skulle helst vara 2 i köket under denna måltid, finns mycket att göra. Kycklingen blev otroligt god och i slutändan smakar allt så fräscht och gott.
Nathalie
2023-05-29Nja…som nån annan skrev, mycket jobb för denna soppa. Men om man har rester över så är det ju lätt att göra en sån här soppa
Annika
2023-04-12Går utmärkt att göra vegansk. Byt ut kycklingen till ett växtbaserad alternativ tex tofu eller någon form av ärtprotein. Istället för att baka det i ugn steker du allt i en panna tillsammans med vitlöken, chilin och apelsinskalet. Smöret byter du ut mot ett växtbaserat alternativ. Går utmärkt att använda gårdagens redan kokta ris också, men lägg det direkt i skålen och häll på soppa istället för att ha i allt direkt i soppan. Blir det rester är det också lätt att riset suger åt sig all vätska och soppan blir en gryta.
Johanna
2023-03-10