Krämig färssås som är god, enkel och dessutom snabblagad. Såsen görs av kycklingfärs och smaksätts med crème fraiche med smak av kantareller och konjak. Servera med spaghetti och vackra röda mangoldblad samt lite riven parmesanost.
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Sofia
2021-11-15Vad rekommenderar ni att man tar istället för cream fraichen? Finns verkligen inte att få tag i den.
Redaktionen ICAse
2021-11-15Hej Sofia! Prata gärna med personalen på din ICA och be de ta in crème fraiche kantarell och konjak. 😊 Hälsningar Elina