Här är en smakfull köttfärssås gjord på kycklingfärs. Krämig och god blir den av grädde och tillsammans med lök och basilika blir den oemotståndligt god. En skvätt citron lyfter smaken innan du serverar med spaghetti och en delikat sallad på sockerärter rödlök och pimiento.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
20 2016
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jessica
8/1/2016Tyvärr alldeles för lite smak på den. Hade behövt en till smaksättare.
Åsa
6/17/2016Gott, passar perfekt till en fredagsmiddag.
Camilla
6/1/2016Den var god men behövde något mer i sig.. Vi hade på lite grillkrydda och det blev toppen!