Svartkål i tomatkräm med parmesan

4
0
Svartkål i tomatkräm med parmesan

Svartkål fräst med gul lök och som sedan får sällskap av smetana och tomatpesto är en snabb, god och enkel sås som passar perfekt att servera till pasta och gärna tillsammans med hyvlad parmesan.

Svartkål i tomatkräm med parmesan

Ingredienser

4 portioner
200 g svartkål
1 gul lök
1/2 dl finriven parmesan
1 msk matolja
2 msk tomatpesto
2 dl smetana
salt
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut parmesan och smetana mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Osten kan innehålla löpe.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1314 KJ / 312 kCal
Fett 30 g
Salt 1 g
Kolhydrater 6 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden