Svartkål i tomatkräm med parmesan

Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svartkål i tomatkräm med parmesan

Svartkål fräst med gul lök och som sedan får sällskap av smetana och tomatpesto är en snabb, god och enkel sås som passar perfekt att servera till pasta och gärna tillsammans med hyvlad parmesan.

Svartkål i tomatkräm med parmesan

Ingredienser

4 portioner
200 g svartkål
1 gul lök
1/2 dl finriven parmesan
1 msk matolja
2 msk tomatpesto
2 dl smetana
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1314 KJ / 312 kCal
Fett30 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Svartkålspasta med torrsaltat bacon
Betyg 4.4 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gräddig biffpasta med grönpeppar och svartkål
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig kålpasta med varmrökt lax
Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig svartkålspasta med gorgonzola och valnötter
Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med svartkålschips, morötter, rostade nötter med pestodip
Betyg 4.2 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svartkålspasta med sojabönor
Betyg 4.5 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad