Svartkål i tomatkräm med parmesan

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Svartkål i tomatkräm med parmesan

Svartkål fräst med gul lök och som sedan får sällskap av smetana och tomatpesto är en snabb, god och enkel sås som passar perfekt att servera till pasta och gärna tillsammans med hyvlad parmesan.

Svartkål i tomatkräm med parmesan

Ingredienser

4 portioner
200 g  svartkål
1   gul lök
1/2 dl  finriven parmesan
1 msk  matolja
2 msk  tomatpesto
2 dl  smetana
salt
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut parmesan och smetana mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Osten kan innehålla löpe.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1314 KJ / 312 kCal
Fett30 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Svartkålspasta med torrsaltat bacon
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräddig biffpasta med grönpeppar och svartkål
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Salsiccia med bönpasta och zuccini
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Carpaccio på gulbeta med manchego
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämig svartkålspasta med gorgonzola och valnötter
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga