Tomat- och auberginepasta med parmesan

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
0
Tomat- och auberginepasta med parmesan

En pastarätt med tomatsås fungerar faktiskt jämt! Här har färsen sällskap av tärnad aubergine, parmesan för sälta, och härligt nötig mâchesallad. Buon appetito!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2021

Tomat- och auberginepasta med parmesan

Ingredienser

4 portioner
1 aubergine (à ca 300 g)
1 rödlök
2 msk olivolja
500 g blandfärs
1/2 tsk salt
2 krm cayennepeppar
1 vitlöksklyfta
500 g passerade tomater
4 port pasta (gärna cassarecce)
1 dl hyvlad parmesan
65 g mâchesallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2751 KJ / 657 kCal
Fett27 g
Salt1.5 g
Kolhydrater60 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Lammfärssås med gemelli
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Auberginepasta med pumpakärnor
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Italienska köttbullar i tomatsås med matvetepudding
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklingbullar med bulgur
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig baba ganouj- grillad aubergineröra
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Auberginekräm
Betyg 2.7 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga