Biffarna smörsteks gyllene och serveras med en ljuvligt god äppelgräddsås där äpplena fått puttra med ingefära och grädde. Såsen gifter sig perfekt med kycklingbiffarna och riset.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2017
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd mjölk, matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och grädde mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gjorde receptet med lite tillägg med lökpulver. Det blev fantastisk jättegott.
Ulf
2020-08-15Perfekt
Elisabet
2020-05-04