Färskpotatissallad med krasse och färslimpa
Somrig färskpotatissallad serveras här med saftig köttfärslimpa. Medan limpan steker i ugnen rör du ihop potatis med färgglada grönsaker som rödlök, gröna ärter och röd mangold. Toppa med en stor klick krämig dijonyoghurt och strö över krasse.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2016
Ingredienser
4 portioner
Färslimpor
1/2 dl ströbröd
1 dl mjölk
ca 500 g nötfärs
1 ägg
1 msk dijonsenap
1/2 tsk salt
2 krm peppar
Potatissallad
ca 900 g färskpotatis
1 rödlök
250 g små gröna ärtor
3 msk rödvinsvinäger
3 msk rapsolja
65 g röd mangold
1/2 ask kryddkrasse
salt
peppar
Dressing
3 dl turkisk yoghurt
1 msk dijonsenap
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2589 KJ / 619 kCal
Fett22 g
Salt3 g
Kolhydrater59 g
Protein41 g
Kommentarer