Krydda upp din färs med smaker från Indien. En grytbas med tikka masala i sig får vändas ner i pannan efter att färsen stekts för sig. Till detta serveras självklart ris, och för att få in lite grönsaker, några knapriga morotsstavar!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2021
Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkelt, snabbt o gott
Håkan
2023-01-22Är tyvärr inte så förtjust i kycklingfärs. I övrigt ett bra recept.
Louise
2021-08-21Jättegott, stekte wokgrönsaker, kokade nudlar och blandade ihop allt men en sked sambal. Uppskattat av alla.
Pernilla
2021-08-15