Att laga en rätt på kycklingfärs gör den väldigt saftig och smakrik! Här, i denna gryta så smaksätts den med vitlök, buljong och pastasås, och den späds ut med lite grädde för extra krämighet. Servera ovanpå en bädd av pasta, och du har en perfekt vardagsmåltid att njuta av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2023
Kontrollera noga innehållet i buljongen och pastasåsen.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
God! Annorlunda smaker och roligare än köttfärssås. Föredrar dock med ris för att inte såsen bara ska rinna av. Följde receptet ganska rakt av, hade kunnat ha lite extra chili för de vuxna men ändå gott!
Sara
2023-09-16Lite trist för oss som varken gillar kycklingfärsens textur eller smak, men receptet är säkert gott för dem som gillar det. Önskar att man kunde välja bort vissa ingredienser/maträtter och ersätta med något annat.
Petra
2023-09-09Jättegod!
Lisa
2023-09-08