Kyckling och curry är absolut lika med sant! En sås som blir härligt krämig av grädde och majsstärkelse. Ljuvliga smaker från curryn passar perfekt till kycklingen, och det vita riset. Ha i lite gröna sojabönor för lite färg och extra vitaminer!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2020
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller välj olja. Välj laktosfri grädde och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Byt ut grädden och mjölkdrycken mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Man MÅSTE krydda kycklingen när man steker den innan man gör såsen. Smakar ingenting av kycklingen annars.
Julia
2020-04-28Supergott! serverade med matvete och grönsallad till 😋
Ann-katrine
2020-04-23