Halloumi massaman med tomater

4
0
Halloumi massaman med tomater

En färgglad och smakrik halloumigryta smaksatt med en massamuncurry-grytbas hittar du här. Låt sojabönor och körsbärstomater blandas med halloumin och ät sedan halloumigrytan med ris. Smaklig måltid önskar vi!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2020

Halloumi massaman med tomater

Ingredienser

2 portioner
2
port ris
200 g
halloumi
2 tsk
olja
400 ml
massaman curry grytbas
1/2
förp sojabönor (à 250 g)
1/2
förp körsbärstomater (à 250 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Gör mjölkproteinfri: byt ut halloumi mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 4083 KJ / 978 kCal
Fett 59 g
Salt 4 g
Kolhydrater 70 g
Protein 39 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept