En klassisk indisk gryta som får fin syra av yoghurten. Gör gärna dubbel sats eller mer och frys in så har du ett gäng middagar klara. Servera med ris.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2017
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anna
2022-06-20I efterhand tycker jag att en kycklingbuljongtärning skulle passat i vattnet.
Kristina
2021-08-03Väldigt gott! Tog lite mindre vit/gullök pga barnen, men bra smak trots det!
Mats
2021-07-19Vi gjorde 16 portioner för en familje sammankomst. Mycket lyckat och uppskattat. Vi delade grytan i två och to extra garam masala i en för de som ville ha det starkare.