En klassisk indisk gryta som får fin syra av yoghurten. Gör gärna dubbel sats eller mer och frys in så har du ett gäng middagar klara. Servera med ris.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2017
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Evelina
2/24/2021Inte alls vad jag förväntade mig... gjorde receptet med kikärtor istället för kyckling men tyckte såsen var smaklös och tråkig
Emma
9/28/2020Trodde det skulle vara för starkt för mina ungar men icke. Här tog alla 2 portioner. Jätte gott!
Michael
5/1/2020Blir bara godare för varje tugga ju 🙂