En färgstark och smakfull matupplevelse! Bryn den strimlade ryggbiffen i en stekpanna och tillsätt lök, chili och kryddor. Blanda ner tomatpuré, kokosmjölk och tomatkross och låt det koka upp. Lägg i blomkålsbuketterna och koka ca 10 minuter. Servera den rykande, smakrika grytan med hackad persilja och nykokt ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på kryddblandningen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det smakar mycket bra. Det är enkel att göra också.
Dongyan
2020-10-31vad är de för kummin? spis kummin?
Cecilia
2018-02-25Hej Cecilia! Vi har använt kummin, men du kan säkert prova med spiskummin om du vill. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-02-25