Kycklingburgare med syrad lök och avokado

Saftig burgare med snabbsyrad lök som ger det lilla extra. Godast på grillen men går lika bra i pannan såklart. Vill du vara helt säker på att burgarna är klara, använd termometer, den ska upp till 72°C. Annars använder du kolla-klar-tricket. Burgarna ska vara vita inuti, inte rosa.

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1966 KJ / 470 kCal
Fett14.7 g
Salt4.89 g
Kolhydrater42.8 g
Protein37 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
4 stFärsen blir för smaklös, krydda mer tex kycklingfond, soja och ha i någon stärkelse annars blir den för mjuk. Tillbehör bra.
Anders
Lite smaklöst man får nog krydda upp biffarna lite mer annars helt okej 👍🏻
Susanne
Blev mycket bra
Elisabet