UNDER 30 MIN | Medel

Kycklingfärsburgare

Kycklingburgare är både fräscht, underbart gott och enkelt att laga. Perfekt för dig som älskar burgare och vill pröva nya goda varianter. Grilla till en innertemperatur på 72°C så får du saftiga kycklingburgare.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda färsen med salt och peppar. Forma till platta burgare.
  2. Lägg dem på grillen och grilla tills innertemperaturen är 72°C, vänd då och då.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsberäkningen är utan smaksättning.

Tips

Förslag på smaksättningar:
BBQ-sås
Riven parmesan
Smulad fetaost
Ingefära och vitlök
Soltorkad tomatcrème och hackad basilika
Chili och rostade sesamfrön
Curry och strimlad salladslök

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g kycklingfärs
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm nymalen svartpeppar

Näringsvärde
Per portion

Energi 973 kJ / 232 kCal