Kycklingburgare med curryslaw
Satsa på en fräsch kycklingburgare med mycket smak – och spännande tillbehör. Stek kycklingfilé med färsk chili och krydda med sichuanpeppar, som kittlar skönt på tungan. Till detta passar det med en krämig coleslaw på vitkål, morot, inlagd ingefära och curry.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016
Ingredienser
Curryslaw
Kyckling
Till servering
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och lämpligt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme och välj lämpligt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs och lämpligt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer