Lax med indisk touch får du genom att använda kryddan tandoori. Den tandoorikryddade laxen lagar du i ugn och serverar tillsammans med ris och en gurkyoghurt gjord på matyoghurt, gurka och lime. Smakfullt och enkelt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på tandoorikryddan. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkelt och snabbt att tillaga. Gurkyoghurten lyfte rätten till att bli mer än måndagsmat. Gott!
Nicolai
2020-05-25Ingen höjdare, lagar inte denna rätt igen!
Ann
2017-11-09Supergott och enkelt men det bästa var ju att det gick fort att göra! Såsen var pricken över i:et !
Marie
2014-04-26