Kycklingköttbullar blir underbart möra och smakrika när de smaksätts med vitlök. Ät dem tillsammans med kokt potatis och en sås gjord på dragon. Skär gärna några gurkslantar och koka broccoli till måltiden så är rätten komplett. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Köttbullarna med kycklingfärs gillades inte av nåågon i familjen men dragonsåsen var god.
Rosita
2018-04-11potatisen som följde med matkassen gick inte att äta vill ha kända potatissorter och inte okända sorter som smakar skit
Jari
2018-04-10Hej Jari! Om potatisen ej var bra tycker jag du ska gå tillbaka till butiken och troligen få en ny. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-04-11Mycket gott, framför allt dragonsåsen! Gärna liknande recept o framtiden :)
Rasmus
2018-04-10