Kycklingbiffar med citron- och persiljekräm blir extra njutbara med smaken från cayennepepparn. För att svalka av dessa lite hetare biffar serveras en frisk persiljekräm smaksatt med bland annat citron. Addera de rostade grönsakerna och rätten är komplett.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
9 2015
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd mjölk och smetana utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Patrick
2015-03-13Jättegott och mättande . Receptet var lätt att jobba med. Det enda som jag vill byta är ordningsföljden. Först göra citronkräm och sedan biffar, det är bättre att ge lite mer tid att förena alla smaker. Krydda kycklingbiffarna mera. Tips: om du misstänker att biffar kan vara råa inne ställ dem i mikron på 3 min. på låg effekt.
Kajsa
2015-02-25Inte jättelätt att laga men inte svårt heller dock tar det inte under 45 min att tillaga. God rätt men kycklingbiffarna blev ganska smaklösa, de var receptets svaga länk och besvikelse.