Snabba biffar med smak av orienten, en fruktig curryröra och färgglad, krispig quinoasallad blir en toppenmiddag till vardags eller en fullträff på buffén när ni är många. Stek gärna på biffarna i pannan tills de fått fin yta och laga sedan klart dem i ugnen så blir de extra saftiga.
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen. Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: byt ut cottage cheese mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Recept och bild från Kronfågel.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Renata
2017-04-10Succé på alla sätt och vis. Ingen i familjen är förtjust i quinoa, vi har haft paketet ligande hemma sedan förra sommaren. Idag har vi varit nästan lyriska! Biffarna är supergoda
Redaktionen
2016-11-03Hej Kristine! Vi har nu ändrat saltet till 1 tsk istället. Hälsningar Michelle
Kristine
2016-07-04Alldeles för mycket salt i biffarna... Synd att jag reagerade på för sent. I övrigt väldigt gott