Snabba biffar med smak av orienten, en fruktig curryröra och färgglad, krispig quinoasallad blir en toppenmiddag till vardags eller en fullträff på buffén när ni är många. Stek gärna på biffarna i pannan tills de fått fin yta och laga sedan klart dem i ugnen så blir de extra saftiga.
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen. Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: byt ut cottage cheese mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Recept och bild från Kronfågel.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Malin
2022-05-08Otroligt smaklöst recept, ingen av de tre delarna - biffar, quinoa eller curryröra - smakade bra. Värdelöst.
Renata
2017-04-10Succé på alla sätt och vis. Ingen i familjen är förtjust i quinoa, vi har haft paketet ligande hemma sedan förra sommaren. Idag har vi varit nästan lyriska! Biffarna är supergoda
Redaktionen
2016-11-03Hej Kristine! Vi har nu ändrat saltet till 1 tsk istället. Hälsningar Michelle