Kycklingbiffar med mos och syrad kålrabbi
Saftiga kycklingbiffar med mos och syrad kålrabbi som smaksatts med persilja. Aromerna i denna rätt är perfekta ihop och kompletterar varandra. Det fluffiga moset innehåller även morötter och får därför en fin färg. Klicka upp lite på en tallrik tillsammans med kycklingbiffar och kålrabbi. Smaskens!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2015
Ingredienser
Biffar
Mos
Kålrabbi
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och matfett mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Supergott! Våra biffar behövde betydligt längre stektid än angivet. Vi fick späda moset med mjölk (för vi råkade hälla ut kokvattnet…)
Jenny
2024-04-04