Kycklingfärs med lök, grädde och färska örtkryddor blir härligt saftiga kycklingbiffar som du serverar med en varm örtsås. Såsen som har färska örter och grädde till grund blir en fin kamrat till de goda biffarna med sin knaperstekta yta.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004
Fri från ägg.
Gör glutenfri: red såsen med majsstärkelse (Maizena) i stället för vetemjöl.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri gräddersättning, t ex Oatly eller Beneviva.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt goda och lättlagade. Receptet fungerar lika bra om man dubblerar eller fyrdubblar.
Lena
2020-04-02Det här är kanongott! Jag brukar variera med att använda blandfärs istället. Sockerärter till är smarrigt.
Ewa
2007-03-06Hej! I Örtsåsen skall man ha "1/2 hönsbuljong". "1/2" va' då? /Åsa
Åsa
2005-03-14