Med kycklingfärs får du till dessa goda biffar, lika enkelt att laga som vanliga färsbiffar. Majsen i biffarna tillför en extra krydda. Gräddsåsen gör du enkelt själv i pannan, och du får till den rätta krämigheten med maizena mot slutet. Här får du också göra snabbinlagd gurka, en delikatess!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden.
Gör glutenfri: Använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: Använd matfett, mjölk och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett och byt ut mjölken och grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Super gott den gör vi nu för andra gången 👍
Anne
2021-05-29Vad gäller pressgurkan i detta recept, gjorde jag istället det andra receptet här i appen. Sök på ”pressgurka”. Större sats, MED vatten.
Tomas
2020-07-17Så jättegott. Åt till vardagslunch. Hade ingen persilja men saknade ingen smak. Njut!
Kerstin
2020-02-05