Med kycklingfärs får du till dessa goda biffar, lika enkelt att laga som vanliga färsbiffar. Majsen i biffarna tillför en extra krydda. Gräddsåsen gör du enkelt själv i pannan, och du får till den rätta krämigheten med maizena mot slutet. Här får du också göra snabbinlagd gurka, en delikatess!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden.
Gör glutenfri: Använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: Använd matfett, mjölk och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett och byt ut mjölken och grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Kommentarer
Tomas
7/17/2020Vad gäller pressgurkan i detta recept, gjorde jag istället det andra receptet här i appen. Sök på ”pressgurka”. Större sats, MED vatten.
Kerstin
2/5/2020Så jättegott. Åt till vardagslunch. Hade ingen persilja men saknade ingen smak. Njut!
Deborah
5/24/2017Det smakade mycket bra. Jag gjorde inte såsen men nästa gång ska jag göra den också. Jag tyckte det var lite konstigt att det står att man ska röra ättika, salt och socker tills sockret smälter. Det är ju jättelite vätska.