Denna enkla och goda gryta innehåller både kyckling och salsiccia. Grädden står för det krämigare och i kombination med smakerna av timjan och rosmarin blir grytan riktigt smarrig. Till serveras ris och en härlig sallad av färska champinjoner, hackad persilja och en skvätt rödvinsvinäger.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
2 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på korv och buljong. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Åsa
2016-01-21Godaste på hela veckan. Kommer att laga detta fler gånger, men kanske med choritzo istället för salsiccia.
Jennie
2016-01-14Väldigt gott enligt oss vuxna, kändes lite lyxigt och fest-likt. Champinjonsalladen var försvinnande god och kommer helt klart göras fler gånger!
Marika
2016-01-14Va helt ok.