Kyckling- och salsicciagryta med örter

Denna enkla och goda gryta innehåller både kyckling och salsiccia. Grädden står för det krämigare och i kombination med smakerna av timjan och rosmarin blir grytan riktigt smarrig. Till serveras ris och en härlig sallad av färska champinjoner, hackad persilja och en skvätt rödvinsvinäger.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2016

Ingredienser
Gryta
Sallad
Till servering
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korv och buljong. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Godaste på hela veckan. Kommer att laga detta fler gånger, men kanske med choritzo istället för salsiccia.
Åsa
2016-01-21Väldigt gott enligt oss vuxna, kändes lite lyxigt och fest-likt. Champinjonsalladen var försvinnande god och kommer helt klart göras fler gånger!
Jennie
2016-01-14Va helt ok.
Marika
2016-01-14