Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Salsiccia med salladslök och örtdipp

Grillad salsiccia som serveras med salladslök, champinjonspett och en krämig potatissallad gjord på gräddfilsdipp. En rätt som passar riktigt bra till både buffén och grillfesten!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär potatisen i klyftor och vänd ner den i gräddfilsdippen.
  2. Blanda champinjonerna med olivoljan och krydda med salt och nymald peppar. Trä upp dem på grillspett, grilla dem tillsammans med salladslöken och korvarna.
  3. Servera korven med potatissallad, champinjoner och salladslök.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på salsiccian.
I övrigt fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: byt ut gräddfilsdippen mot smaksatt crème fraiche eller smaksätt själv en laktosfri gärddfil med örter.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilsdippen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och smaksätt den med örter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port kokt färskpotatis
  • 3 dl gräddfilsdipp örter
  • 250 g champinjoner
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 125 g salladslök
  • 600 g salsicciakorv
  • grillspett
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2758 kJ / 659 kCal