Salsiccia med salladslök och örtdipp

Grillad salsiccia som serveras med salladslök, champinjonspett och en krämig potatissallad gjord på gräddfilsdipp. En rätt som passar riktigt bra till både buffén och grillfesten!

Ingredienser
4 portioner
4 port kokt färskpotatis
3 dl gräddfilsdipp örter
250 g champinjoner
1 msk olivolja
salt och peppar
125 g salladslök
600 g salsicciakorv
grillspett
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på salsiccian.
I övrigt fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: byt ut gräddfilsdippen mot smaksatt crème fraiche eller smaksätt själv en laktosfri gärddfil med örter.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilsdippen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och smaksätt den med örter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2758 KJ / 659 kCal
Fett39.2 g
Salt4.6 g
Kolhydrater36.1 g
Protein38.9 g
Kommentarer