Grillad sallad med mango, getost och sojaolja

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Grillad sallad med mango, getost och sojaolja

De lite fastare sorterna gem- och romansallad är som gjorda för att grilla. Till det blir det färsk mango, getost i form av chèvre, japansk soja och några matskedar rapsolja – mer än så behövs inte för att skapa en grillad sallad som är en smakmässig fullträff!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Grillad sallad med mango, getost och sojaolja

Ingredienser

4 portioner
4 små salladshuvuden (miniroman- eller gemsallad)
rapsolja till pensling
2 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
2 mogna mango
100 g getost av chèvretyp

Sojaolja

3 msk japansk soja
3 msk rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1328 KJ / 317 kCal
Fett21 g
Salt1 g
Kolhydrater22 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Lins- och rödbetssallad med chévre
Betyg 4.4 av 5.
72 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Chèvre chaud
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getost med salsa verde
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostad sötpotatis med getost och mynta
Betyg 4.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad auberginesallad med getost och kikärtor
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga