Har du ledsnat på traditionell lasagne? Här har du ett spännande och roligt recept på en lasagne med kalkon och äpple. Kalkon- och äppellasagnen har en skånsk anda och smakar himmelskt gott!
Ingredienser
4 portioner
Kalkon- och äppellasagne
1
gul lök
1
vitlöksklyfta
500
g
kalkonfilé
1
msk
smör
1
burk krossade tomater (à 400 g)
1
dl
vispgrädde
1
hönsbuljongtärning
1
msk
tomatpuré
1/2
tsk
timjan
1/2
tsk
salt
2
krm
peppar
2
äpplen
ca 12
st
lasagneplattor
1 - 2
dl
smulad getost (av chèvretyp)
1
burk grön sparris (à ca 250 g)
Getostsås
1
msk
smör
5
msk
vetemjöl
7
dl
mjölk
ca 250
g
getost (av chèvretyp)
2 1/2
krm
salt
1
krm
peppar
1
krm
malen muskot
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
21
2 st
Kommentarer
Maria
2020-06-27
Bytte getosten mot feta, 400 gram. Blev mycket gott!
Pia
2020-02-29
Supergod. Är lycklig 2 matlådor till mig.
Redaktionen ICAse
2020-03-02
Hej Pia! Perfekt när god mat räcker till matlådan, dubbel njutning. Hälsningar Ulrika
Kommentarer
Maria
2020-06-27Bytte getosten mot feta, 400 gram. Blev mycket gott!
Pia
2020-02-29Supergod. Är lycklig 2 matlådor till mig.
Redaktionen ICAse
2020-03-02Hej Pia! Perfekt när god mat räcker till matlådan, dubbel njutning. Hälsningar Ulrika