Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kyckling med spenat och svamp

Här är ett otroligt gott och lättlagat recept på kyckling med spenat och svamp som är en perfekt vardagsmiddag. Allt du behöver är kyckling, crème fraiche skogssvamp, tomater, spenat, salt och peppar. Servera kycklingpannan med färsk pasta och njut!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär kycklingfilén i bitar.
  2. Stek kycklingbitarna i oljan ca 5 minuter. Krydda med salt och peppar. Tillsätt skogssvamppannan och låt det koka ca 5 minuter.
  3. Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
  4. Vänd ner spenat och tomater i kycklingpannan.
  5. Servera kycklingpannan med pasta.

 

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri färsk pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri smaksatt crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), smaksätt med svampfond eller stekt svamp.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g kycklingfilé
  • 1 msk olja
  • 1 burk crème fraiche skogssvamppanna (à 310 g)
  • 70 g bladspenat
  • 250 g körsbärstomater
  • salt och peppar
  • 4 portioner färsk pasta
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Kycklingbröstfilé

5:- Rabatt

Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 2287 kJ / 546 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer