Lättlagad kycklingrätt som passar de flesta. Rosmarinkryddade kycklingfiléer bryns i lite matfett innan de steks färdigt i ugnen ca 25 minuter. Servera med nykokt ris, smakrik paprikadipp (gjord på matyoghurt och ajvar relish), samt en fräsch salladsmix med vinägrett.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
16 2014
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och matyoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Rosita
2014-04-16Såsen får plus även från mig.
Redaktionen
2014-04-09Hej Marie! Då kan vi rekommendera basilika, timjan eller någon annan örtkrydda som man tycker om.
Marie
2014-04-03Är inte så förtjust i rosmarin så nästa gång byta till någon annan krydda,dock var såsen populär!