Mumsiga biffar står på kvällens meny! Nötfärsen blandas med ströbröd, ägg och ajvar och kryddas med salt innan de formas till biffar och steks gyllene i pannan. Till detta äts nykokt ris, samt en tzatziki du gör på yoghurt, gurka och vitlök. Toppa med lite sallad och hugg in!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
18 2019
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör/matfett eller välj olja och välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja. Byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Kommentarer
Emelie
5/1/2019Supergott och enkelt att göra, barnen tyckte om det. Vi kommer absolut att äta detta igen!
Niklas
4/29/2019tt, rekommenderas starkt. Körde picklad rödlök,oliver ,fetaost till. Muuums,