Mumsiga biffar står på kvällens meny! Nötfärsen blandas med ströbröd, ägg och ajvar och kryddas med salt innan de formas till biffar och steks gyllene i pannan. Till detta äts nykokt ris, samt en tzatziki du gör på yoghurt, gurka och vitlök. Toppa med lite sallad och hugg in!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2019
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör/matfett eller välj olja och välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja. Byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott och enkelt att göra, barnen tyckte om det. Vi kommer absolut att äta detta igen!
Emelie
2019-05-01tt, rekommenderas starkt. Körde picklad rödlök,oliver ,fetaost till. Muuums,
Niklas
2019-04-29