Kyckling med currystekt vitkål

2
2
Kyckling med currystekt vitkål

Detta recept på kyckling med currystekt vitkål är perfekt en kylig höstdag. Medan din kyckling tillagas i ugn så gör du fort smakrikt kålfräs med hjälp av bland annat currypaste och kycklingfond. Servera tillsammans med couscous, grovt bröd och ost.

Kyckling med currystekt vitkål

Ingredienser

4 portioner
1 kg frysta färdiga kycklingdelar
2 - 4 port couscous
2 msk finhackad persilja

Currystekt vitkål

1 gul lök
ca 400 g vitkål
2 msk olja
2 msk mild currypasta
1 msk konc kycklingfond
2 dl vatten
1 tsk socker
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Marianne

2017-12-26

Den currystekta vitkålen var bra. Kan även med fördel blandas med wokade grönsaker innan servering.

Catrin

2007-07-13

Mycket gott sätt att anävnda vitkål. Nyttigt och mycket smak.

Näringsvärde per portion

Energi 2213 KJ / 530 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden