Smöret smakar nästan karamell och blir ljuvligt gott till kyckling, potatis och grönsaker. Genom att dela kycklingen förkortas stektiden rejält. Servera med de gröna grönsaker du gillar och som är i säsong.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019
Fri från gluten. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs och smaksätt med chili.
Näringsvärdet är exkl. koriander och chilimajonnäs.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Blev väldigt gott alltihopa! Krispigt och smakfullt
Noelia
2021-11-03Detta har blivit en ny favorit! Så gott! Gjort med kycklingklubbor, perfekt då man är många och bara kunna ”grabba” en klubba. Jag adderade gochugaru för lite sting. Perfekt!
Christina
2021-05-14Nja, blev sådär. Potatisarna blev i princip kokta i fett istället för rostade. Jag fick hälla av en massa fett och rosta dom separat när kycklingen var klar. Smaken var god men det är nog inget vi kommer att göra igen.
Maria
2020-05-11