Saftiga kycklingfiléer som serveras med apelsinstekta morötter är ett vinnande recept som uppskattas av de flesta i familjen. Du steker morötterna tills de bli mjuka och pressar sedan i lite apelsinsaft och till sist spenaten. Ett lättlagat och fräscht tillbehör att knapra på ihop med kycklingen.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
45 2015
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och matfett mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Liselott
2022-03-23Mycket gott , god kombination med morötter o apelsin . Lättlagat .
Claudia
2021-02-22Tog dubbla mängden apelsinsaft och hällde över kycklingen och morötter. Älskades av alla.
Madelen
2020-07-07Hällde på all apelsinsaft, minst en apelsin, helst två. En hel kruka persilja. I med en tärning hönsbuljong. Släng på det på kycklingen när den är genomstekt tillsammans med spenat och låt puttra i 5 minuter. Krydda gärna kycklingen lite mer och kanske med någon extra krydda.