Kyckling i paneng curry med nudlar

8
1
Kyckling i paneng curry med nudlar

Att laga smakrik och god mat behöver varken vara svårt eller ta lång tid. Tack vare den färdiga grytbasen behöver du bara steka kyckling, koka nudlar och skära till en sallad. Basen hälls över i kycklingpannan, och allt är sen redo att avnjutas!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2020

Kyckling i paneng curry med nudlar

Ingredienser

2 portioner
300 g
strimlad kycklingfilé
2 tsk
olja
-
salt
400 ml
paneng curry grytbas
2
port ramennudlar
1
röd paprika
1
förp bambuskott (à 227 g)
1/2
förp gräslök (à 20 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj risnudlar eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut nudlar mot risnudlar.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Birgitta

10/21/2020

Var väldigt starkt. för att vara mild .

Näringsvärde per portion

Energi 3073 KJ / 741 kCal
Fett 38 g
Salt 4 g
Kolhydrater 50 g
Protein 47 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept