Denna härliga varmrätt med en smak av Asien är både god och snabblagad. Fräs ihop paprika, vitlök och purjolök i en gryta med curry innan du tillsätter kokosmjölken och brynt kyckling. Smaka av din goda kycklinggryta med lime och servera med nudlar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: använd ris- eller glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag utgick från receptet när jag lagade rätten, men bytte ut en del varor mot andra varor samt adderade varor som ej fanns med i receptbeskrivningen. Det blev supergott! :) Jag tillförde följande ingredienser till kycklinggrytan som ej fanns med i receptet: chili broccoli curry koriander cashewnötter citron. Jag använde ej följande varor: purjolök paprika strösocker.
Sophie
2023-03-06Mild rätt. Funkade bra att ta på lite siracha, för de som ville.
Maria
2022-10-27Detta gör jag aldrig igen... absolut inte gott...
Maia
2022-08-29