Bjud på saftig kycklingfilé i krämig gräddsås med persiljestekta morötter. En både lyxig och god rätt. Gräddsåsen får sin goda och krämiga smak av grädde, honung och soja. Persiljestekta morötter gör kycklingfilén sällskap på tallriken och tillsammans med nykokt potatis är måltiden redo att serveras.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
9 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Cecilia
5/5/2017Riktigt gott och enkelt, kan med fördel utöka morötter och lök!
Monika
3/9/2016Mycket gott, lagom mycket av allt :)
Josefine
3/2/2016Jättegott!!