Kryddstekt regnbågslax i tortillabröd
En krispig och kryddstekt regnbågslax som serveras i tortillabröd är ett inbjudande recept som passar de flesta hungriga magar. Laxen smaksätts med chili, paprikapulver och gurkmeja innan den steks. Bygg din egen tortilla av grönsakerna och toppa med bönröran, en svårslagen måltid.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2015
Ingredienser
Regnbågslax
Bönröra
Grönsaker
Till servering
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer