Inkokt lax med dill- och caviarkräm

Betyg 2.6 av 5.
16 personer har röstat
0
Inkokt lax med dill- och caviarkräm

Den här rätten på inkokt lax med dill- och caviarkräm är oerhört fin i smakerna. Laxen tillreds i en lag på citronsaft och kryddor där den drar åt sig fantastiska aromer och blir riktigt saftig. Till servering finns en mjuk caviarkräm, salladsärter, en krispig sallad och nykokt potatis.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2015

Inkokt lax med dill- och caviarkräm

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis

Lax

4 frysta, tinade portionsbitar regnbågslax (à 125 g)
1 morot
1/2 rödlök
6 dl vatten
1/2 citron
5 vitpepparkorn
1 lagerblad
2 tsk salt

Caviarkräm

1/2 kruka dill
75 g caviarmix
2 dl crème fraiche
peppar

Sallad

150 g salladsärtor
1 hjärtsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2577 KJ / 616 kCal
Fett33.1 g
Kolhydrater44 g
Protein31.7 g

Testa liknande recept

Dragon- och senapsbakad lax med rödbetskräm
Betyg 3.2 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt regnbågslax med pumpapesto
Betyg 3.5 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddstekt regnbågslax i tortillabröd
Betyg 3.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ägg- och kaviardipp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halloumi och granatäpple med myntayoghurt
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig tagliolini med najadlax och dill
Betyg 3.4 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga