Kryddstekt kycklingfilé och grönsaker

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
2
Kryddstekt kycklingfilé och grönsaker

Kryddstekt kycklingfilé serverat med ris och grönsaker, blir det din middag ikväll? Denna kycklingrätt med smak av Indien får sin karaktär från curry och tillsammans med riset och de wokade grönsakerna får du en härligt komplett middag.

Kryddstekt kycklingfilé och grönsaker

Ingredienser

4 portioner
4 port ris
500 g färsk kycklingfilé
2 paket curry Mandalay dinner
1 1/2 msk olja
1 dl crème fraiche (15%)
2 tsk mild currypaste eller currypulver
1 stor röd paprika
1 liten purjolök
2 krm salt
1 krm peppar

Till servering

mango chutney
cashewnötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott. Jag la inte upp på tallrikar utan la allt i en karott, hade även fraichen på kycklingen i ugnen + lite extra matlagningsgrädde!! Suveränt gott!!

Maria

2004-04-17

Jättegott! Ser gott ut!

Siw

2003-11-02

Näringsvärde per portion

Energi2845 KJ / 677 kCal
Fett24 g
Salt3.59 g
Kolhydrater73 g
Protein40 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Indisk grönsakscurry
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Röd curryströmming
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tandoori-cashews
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Currystekt blomkål med mandel
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sallad med linser, spenat och strimlat naanbröd
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wokade rotfrukter med curryquorn
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga