Wokade rotfrukter med curryquorn

1
0
Wokade rotfrukter med curryquorn

Wokade rotfrukter och currykryddad quorn är en vegetarisk rätt med kraftfull smak av currypaste, chutney, kokosmjölk och ingefära. Du garnerar de wokade rotfrukterna och curryquornen med basilikablad och serverar med ris.

Wokade rotfrukter med curryquorn

Ingredienser

4 portioner
1 paket fryst (ej panerad) quorn (à 300 g)
1 msk olja
2 msk mild currypaste
2 msk mild chutney
1 liten burk kokosmjölk (à ca 200 ml)
1 msk ljus maizenaredning
500 g rotselleri
300 g morot
1 - 1 1/2 tsk olja
1/2 tsk torkad mald ingefära
1 kruka basilika
1 burk böngroddar (à 410 g)

För alla

Obs! Läs noga ingrediensförteckningen på quornförpackningen (innehåller ägg, mjölkprotein och gluten).

Gör så här

Ris medräknat i näringsberäkningen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 24499 KJ / 5837 kCal
Fett 204 g
Salt 254 g
Kolhydrater 738 g
Protein 294 g
Läs mer om näringsvärden