Kryddstekt kyckling med coleslaw
I detta recept får du njuta av en ugnstillagad kyckling med hemmagjord coleslaw. Den görs av crème fraiche, smakrik chilisås, senap, ruccola och råkostsallad. Detta blandas ihop till en krämig slaw. Ett ypperligt tillbehör till kycklingen, där också ris och resten av ruccolan adderas.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2015
Ingredienser
Kyckling
Coleslaw
Till servering
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Denna maträtt vad både god och gick snabbt att laga, vilket jag tycker är bra. Coleslawen blev också riktigt bra.
Ann britt
2015-09-07