Pakhoras
Pakhoras är indiska snacks som vanligtvis serveras till te. Pakhoras går även utmärkt att serveras som öl- och drinktilltugg. Kryddningen varieras efter smak.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003
Ingredienser
1 sats
4 msk kikärtsmjöl eller majsmjöl
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
1/2 tsk chilipulver
1/2 tsk garam masala
1 dl vatten
olja till fritering
Tillbehör
chutney
grönsaker t ex paprika, mild lök, morötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
supergott! rekommenderas varmt till alla som ännu inte har smakat indiska rätter också...
Sanjeeta
2003-10-28allt indiskt mat är god speciell när klimatet ändrar sig och kassan blir mindre.undersökningar visar att indiskt mat håller tänderna friska pga man måste tugga maten.
Govind
2003-10-08