Kryddstekt hällefilé med aubergine och tzatsiki

Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kryddstekt hällefilé med aubergine och tzatsiki

Spännande stekt hällefilé kryddad med garam masala. Till fisken serverar du stekta auberginer och tzatsiki. Garnera med citron. En förtjusande fiskrätt som för smaklökarna till Indien.

Kryddstekt hällefilé med aubergine och tzatsiki

Ingredienser

4 portioner
1 liten aubergine
2 msk olja
600 g hällefilé
2 msk garam masala (indisk kryddblandning)
1 ask tsatsiki (à 200 g)
1 citron

Gör så här

00:03:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2146 KJ / 557 kCal
Fett21.7 g

Testa liknande recept

  • Kryddrostad skördepytt
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kyckling i yoghurtmarinad
    Betyg 3.5 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Auberginegryta med okra och grön couscous
    Betyg 3.1 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Indiska chilinötter
    Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddigt ris
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pakhoras
    Betyg 2.8 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad